sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kevätmuodin kollaaseja

Olen saanut itseni koukutettua UK:n Ellen sivustojen lisäksi UK:n Voguen nettisivuihin. Päädyin selailemaan eri designerien S/S 2013 mallistoja. Sain idean, että voisi olla mukava koota jonkunlaisia kollaaseja kuvista ja laittaa niitä tänne blogin puolelle. Ainoa ongelma oli, että miten niitä kollaaseja tehdään tällä Macin koneellakaan kun ei oikein sopivaa ohjelmaakaan ole. Onneksi muistin ladanneeni 
äskettäin isäni iPhonelle InstaCollagen, joka on kuvakollaaseihin tarkoitettu sovellus. Ihanan helppokäyttöinen sovellus!


Tähän kuvaan olen yhdistänyt Philim Lim Pre:n kuvan kahteen kuvaan "varsinaisesta" kevätmallisosta. Pre mallisohan on siis ennen varsinaista mallistoa saapuva minimallisto. Etenkin nuo hopeiset nilkkurit ja kukkakuosinen kauluspaita ovat ihanat.


Tässä taas on Alexander Wangia. Paljon on todella pistetty palasiksi, kuten hauskan näköisen kengät ja palasina oleva mekko, joka näyttää todella vain nahanpalasilta, jotka on liimattu mallin ylle.
  Itse jäin miettimään että mikäköhän tuo hassu paljon keskustelua herättänyt teippi jakauksen kohdalla on. Teippiä oli myös valkoisena, pimeässä hohtavaa tyyppiä. Myös kaikki muu valkoinen mallien päällä hohti pimeässä neonvihreänä. Ei tarvitsisi ainakaan käyttää heijastinliivejä :D
 Tunnistatko alimman kuvan olevan mallin? No Alexanderin useissa näytöksissä nähty Suvi Koponenhan se siinä.


Mutta täytyy nyt vielä vähän kertoa viikonlopustani. Soitin koko viikonlopun viuluani Näppärikurssilla yli sadan muun soittajan kanssa. Soitimme Porvoossa kansanmusiikkia Mauno Järvelän ja Porvoon seudun musiikkiopistojen opettajien johdolla. Kurssi huipentui Taidetehtaalla konserttiin. Sain moneksi viikoksi useamman korvamadon pyörimään päähäni, onneksi sentään hyviä kappaleita. Alunperin konsertin piti olla Musiikkitalolla, mutta kävihän se näinkin. Oli tosi rento ja opettavainen kurssi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti