torstai 6. kesäkuuta 2013

Onnea Pilvilinna 1v


Näin se vuosi kuluu, Pilvilinna on jo vuoden vanha. Huomasin kolme päivää sitten että Pilvilinnan ensimmäinen postaus on julkaistu 5.6. Hehhee, jälkijunassa tullaan, blogihan on tänään sitten jo vuoden ja päivän vanha!
  Blogin nimi oli aluksi Muodin orja. Nyt tuo nimi suorastaan hävettää. Vaikka parempaa nimeä en ollut viellä keksinyt, halusin aloittaa jo bloggaamisen harjoittelumielessä. Ajattelin, että kerron blogista kavereille vasta, kun olen keksinyt osuvat nimen blogille. Siinä meni muutama viikko, kunnes...
  Muistan sen hyvän hetken, kun ajoimme mökiltä veneellä Savonlinnaan ja katselin kauniita pilviä, joista muodostui hauskoja hahmoja. Tuijottelun jälkeen tuli älynväläys, Pilvilinna! Sehän se blogin nimi täytyy olla!
  Alunperin halusin perustaa blogin, jotta ystäväni olisivat voineet seurata kuulumisiani kolmen kuukauden matkallani Meksikoon. En tiedä, mutta inhoan kuvien lataamista facebookiin eikä sitten tarvitsi jokaiselle ystävälle laajasti kertoa, mitä on tehnyt.
  Toisinaan koko blogi on haihtunut mielestäni ja postauksien välillä on ollut pitkiäkin taukoja. Usein se on johtunut kiireistä joskus olen vain unohtanut ja joskus arkisina hetkinä ei ole ollut mitään ideaa, mistä tehdä postausta.
  Omasta mielestäni blogi on mennyt eteenpäinetenkin valokuvauksen puolella. Olen myös pikku hiljaa löytämässä omaa tyyliäni bloggaajana. Tykkään kirjoittamisesta ja etenkin blogissa saa kirjoittaa omalla vähän rennommalla tyylillä. Yritän aina kuitenkin pitää tekstin selkeänä.
  Muoti kiinnostaa minua edelleen kovasti tai oikeastaan enemmän kuin aikaisemmin, mutta en koe siitä bloggaamista kovin omakseni. Muotia tulee ehkä siinä asujen kautta, joita pidän kuvissa, sillä ne ovat usein tarkkaan mietittyjä. Enemmän tykkään kuitenkin julkaista omia kuvia, kuin cat walk kuvia.
  Kuluneen vuoden aikana olen reissannut huomattavasti normaalia enemmän, mikä on myös näkynyt blogin puolella. Usein olen jaksanut hyvin postailla reissun alkuvaiheessa, mutta lopussa haluaa vain nauttia viimeisitä hetkistä ulkomailla, eikä nököttää koneen ääressä. Minulla on edelleen yksi potaus Meksikosta, jonka luonnos on viimeistelemättä!
  En halua pitää blogia minään erityisen tarkkana päiväkirjana, mutta olisi kiva tehdä joskus My day tyyppisiä postauksia. Kerran ajattelinkin tehdä sellaisen, mutta hyvän aamun jälkeen unohdin ottaa kuvia iltapäivällä :D
  Vaikka blogillani ei ole paljoankaan lukijoita tai satunnaisia kävijöitä (etenkään Meksikon matkan jälkeen)niin silti jaksaa jatkaa ystävien kannustavien kommenttien voimalla.
  Jatkossa haaveenani olisi tehdä joku kiva video. Vloggausta vai joku hassutteluvideo, sitä en viellä tiedä. Ruoasta olisi myös helppo tehdä vähän enemmän postauksia. Ja ylipäätään useampien postauksien tekeminen. Ja tuon bannerinkin voisi vaihtaa! :D Meksikosta on jossain koneen syövereissä yksi hauska, pilviaiheinen kuva.
  Yritin etsiä jotain vanhoja synttärikuvia, joissa puhallan kakun kynttilöitä. Aika lähelle pääsin. Tai ehkä tämä on jopa parempi! Lisää tuon päivän kuvailuja toivottavasti pian tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti