torstai 19. syyskuuta 2013

Sumua metsästämässä


 Oona, Lotta ja minä heräsimme viikonloppuna jo ennen seitsemää päästäksemme kuvaamaan sumua. Mutta voih, olisi pitänyt herätä tuntia aikaisemmin jos olisimme halunneet kunnon sumuisia kuvia. Kuvausinto siinä hieman laski, mutta minä halusin itsepäisesti itsestäni pari kuvaa kuitenkin. Ja sainkin muutaman oikein mainion kuvan! Kiitos siitä teille kahdelle että jaksoitte niinkin paljon kuvata, vaikka massut jo kurnivatkin kun ei oltu ehitty syödä aamupalaa. :)






 Pants DIY/ friends old, top Only, cardigan 2nd hand/Only, rubber shoes Hunter, coat Vila





 Jos suinkin näette nuo pienet ruskeat pisteet pellossa, niin ne ovat fasaaneja, joita ruokitaan. Ja sitten ne tietenkin tepastelevat keskellä tietä eivätkä millään halua mennä pois alta ennen kuin viime tipassa. Ja kuvassa on siis vain osa kaikista fasaaneista.







Ja nyttenhän kirjoittelen täältä Kuopiosta. Asumme Puijonlaaksossa yksiössä ja näkymät ovat aivan mielettömät. Tiistaina pidimme performanssin nuorisotalolla, eilen pidimme työpajaa steiner koulun
6-luokkalaisille ja tänään on vuorossa vanhustenkoti. Vihdoin kun saatiin nettikin tänne kotiin niin täällähän on ihan mukavaa :)

1 kommentti: