perjantai 27. syyskuuta 2013

Kuopio


  Viimeiset kaksi viikkoa on Kuopiossa ja tänään illalla suuntaamme jo takaisin kotiin. 
  Asuimme yksiössä Puijonlaakson kaupunginosassa noin neljän kilometrin päässä keskustasta. Puijonlaaksosta löytyy ne tärkeimmät eli ruokakauppa ja (koulun) tekonurmi. Lähes kaikki aamupäivät olemme viettäneet kämpässämme. Nyt kirjoitan kirjastosta, sillä annoimme jo asunnomme avaimet pois.

 



Mutta itse syy miksi olemme olleet täällä Kuopiossa on siis se että olemme osallistuneet ANTI taidefestareihin, jotka järjestetään Kuopiossa vuosittain.
  Ensimmäisellä viikolla, kun itse festari ei ollut viellä varsinaisesti startannut esiinnyimme steiner koulun 6. luokan oppilaille ja palvelutalon käsityöryhmäläisille. Esitimme mattoperformanssin, jonka esitimme myös Meksikossa raramuri- ja Wixarica-intiaanien luonna. Sterinerlaisten kanssa teimme kokonaisen työpajan, missä heidän tuli itse tehdä performanssi jostain kädentaidosta.












Toisella viikolla kaksi harjoittelijaa ja minä olemme pitäneet mattoinstallaatiota, missä olemme yleisöstä riippuen käyttäneet mattoja eri tavoilla ja kertoneet niistä. Tänään on viellä esitys, missä teemme samoja juttuja kuin muinakin päivinä, mutta lisäksi taustalla pyörii video, missä näytämme näiden kahden viikon satoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti