tiistai 19. marraskuuta 2013

Ensi kesää jo kaavaillessa



Tänään tuli ensimmäinen kirje ripariltani, jee! Tai no jaa, se oli vain varausmaksun lasku, mutta mitä yksityiskohdista. Tuntui vain tosi pöhköltä kun Sannin kanssa tuijottelimme kalenterejamme ensi kesän kohdalta ja mietimme että pääseeköhän Sanni taas pitkästä aikaa mökillemme. Mutta vastahan tuo kesä oli ja yhdeksäs luokka alkoi! Melkein ahdistaa supermarkettien joulusuklaaosastot.
  Ensi kesänä yritän siis saada töitä kesäkuun ensimmäiseksi kahdeksi viikoksi. Ei paljon väliä, mitä töitä kunhan vain saisin työkokemusta. Kesäkuun puolessa välissä alkaa herännäisten ripari ja se kestää kaksi viikkoa eli yli juhannuksen. Koska ripari on Siilijärven lähistöllä jossain siellä Kuopion suunnilla niin suunnitelmana olisi että menisimme mökillemme Savonlinnan suoraan konfirmaatiostani. Tämä on myös ovela keino saada kummitätini konfirmaatioon, kun hän sitten tulisi mökillemme eikä muuten vain könöttäisi autossa ikuisuuksia.
  Mökkeilisimme siis heinäkuun puoleen väliin asti, sitten jotain jotain jotain.... ja Rippijuhlat, jes jes ja viellä jotain jotain jotain... Aika mahtava kesäsuunnitelma, vai mitä? Kun ajattelee että mennään vasta marraskuussa ja meitsillä on jo puolet kesäloman menoista suunniteltu ;)


  Kuvat sekalaisia iPhonesta viime kesältä.



 Kokkaaja tatvitsee suojalasit ainakin jos sekoittaa porisevaa öljyä ja kylmää maitoa!

 Pyöräilimme yksi kaunis päivä Sannin kanssa Mäntsälä cityyn ja opetin Sannia olemaan mäntsäläläinen. No okei, ehkei tuo leikkipuistossa hengailu ole ihan mäntsäläisyyttä tavallisimmillaan :D Paitsi kun olin yhdeksän
 Päivä ampiaiskarjoittajana


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti