tiistai 9. lokakuuta 2012

Huomenna kaikki Hulluttelemaan


Parinkymmenen metrin jono kassalle, ihmiset nappaavat ostoskorrinsa ja ostavat kiiresti kaikkea enemmän ja vähemmän tarpeellista, sillä pelkäävät, että kyseistä tuotetta ei kohta enää olekkaan. Myöhemmin ihmetellään yhtä sun toista mukaan temmattua tavaraa, jota ei oikeasti tarvitsisi. Kuulostaako tutulta? No tietenkin Hulluje Päivien "hulinat", ilmiö joka tapahtuukahtena eräänä  kesviviikkona vuodessa, Aleksanterinkadun Stoccalla.
  Oma tapani lähestyä Hulluja Päiviä on hieman erilainen; selaan katalogin moneen kertaan ja ympyröin kuulakärkikynällä mahdollisia tavaroita joita saattanen ostaa. Jos hyvä tuuri käy, pääsen viimeisinä päivinä Jumbon pienelle Stockmanniin ostelemaan jotain pikkuista. Ainoa osasto, missä rahaa saattaa kulua vähän enemmän, on Herkun juusto-osasto, mums! Vuosi sitten ostin ompelukoneen ja edellisillä Hulluilla Päivillä söpöt Huntersin vaaleanpunaiset kumisaappaat. (Jotka olivat viimeinen pari, ja vielä sopivan kokoisetkin!) Herkussa pakollisia ostoksia ovat aina juustot, eksoottiset hedelmät, kiviarinaoliivileipä, italialaiset jäätelöt ja pikkuisen sellaista jotain hemmotteluruokaa ;)
  Tällä kertaa toivon taas pääseväni Päiville, ja tässä siis muutama juttu, mikkä pisti silmään katalogista:

Ylhäällä oliivileipä, vasemmalla juuuustoa ja oishan sitä kiva maistaa noita macaroneja

GUESS:in t-paita kakskymppiä, ei paha!

Keskellä kuva taivaallisista italialaisista jäätelöistä,
sitruunan makuinen ainakin ihanan raikas
Ponchoja kympillä, mitäköhän materiaalia vaan?
Pointsin Stockmannille siitä, että katalogin nettiversio on tällä kertaa huomattavasti kätevämpi; voit napauttaa .com -merkintää lehdessä, jos haluat ostaa kyseisen tuotteen tai saada lisätietoa.

Ps. Kaksi viikoa aika pilkulleen oltu Suomessa! Tuntuu siltä, että jo pari kuukautta. Mikä Meksikon reissu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti