perjantai 26. lokakuuta 2012

Lunta tulvillaan, vaikka kuviin se ei viellä tulvinut



Jess, ensilumi maassa ja iloinen fiilis! Olen vaihtanut huoneeni järjestystä,  juuri  kun olin palannut Suomeen. Nykyään sänkyni on aivan ikkunan vieressä. Mikä ihana tunne se onkaan, kun unenpöpperöisenä avaa silmät ja huomaa pienen lumipinnan ulkona olevan kuusen oksilla. Maaliskuussa syntyneet "pikkukisut" (jotka ovat jo äitiään isompia) ovat ihan ihmeissään loikkiessaan lumessa :D

  Syyslomaviikko on vierähtänyt mukavasti, on ollut kavereita yötä ja olen käynyt molemmissa mummoloissa, viettänyt äidin syntymäpäivää leipomalla kakun Lotan kanssa ja virkkaamalla äitille pannulapun  ja lisäksi vain löhöillyt. Tänään tulossa perheystäviä käymään viikonlopuksi, mutta ennen sitä ties vaikka mentäisiin Lotan kanssa taas kuvailemaan! Tässä muutamia ei-niin-lumi-aiheisia -kuvia, jotka otettiinkin Lotan kanssa jo useampi päivä sitten.

Ya tenemos poca nieve aqui en Finlandia, jajaa! Ahora tengo estos fotos. Ya hace una semana, quando los tuvimos con Lotta. 











  Vaikka kovasti lupailinkin, niin en ole hirveästi nyt päivitellyt blogia, varmaan osittain johtuen siitä, että minulla ei vieläkään ole kameraa. Yritän aina tehdä parannusta ja päivitellä blogia useamminkin :)

ps. 2000 sivun katselua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti