torstai 9. elokuuta 2012

Lukijavoittajat


Viime viikolla meni rikki 1000 sivujen katselukertaa. Juuri ennen tätä tapahtumaa julistin, että 1000:nnelle lukijalle luvassa oma postaus. No, voittajiksi osuivat Jatta ja Sara Mäntsälästä (Mänttilästä). Molemmat ovat parhaita ystäviäni ja olen tuntenut heidät monta vuotta, koska olimme samalla luokalla ala-asteella ja nyt samassa yläkoulussa. Sara on myös bloggaaja, joten tässäpä oiva tilaisuus esitellä hänen blogi!
  Saran on kirjoittanut toikokuulta blogia Nipateam yhdessä Tian kanssa. He kirjoittavat yhteisestä ratsastusharrastuksestaan ja erityisesti erään shetlaninponin kehittymisestä. En valitettavasti ymmärrä paljoa ratsastuksesta, mutta mukana on myös kuulumisia ja lisäksi teksti on oikeakielistä ja kivaa ja helppoa luettavaa. Mutta kaikesta kivointa on seurata ystävieni kuulumisia Suomessa. Suosittelen lämpimästi molempia. Voittajien palkinnosta vielä joskus jotain myöhemmin!
  Kisaan kuului, että voittaja lähettää minulle jokusen kivan kuvan. Ylin kuva Saran blogista poimittu ja  viimeiset kuvat ovat heidän minulle lähettämiään.


Heidän omituinen ystävänsä
ps. He pyysivät minua sanomaan, että he tykkäävät yksisarvisista!

3 kommenttia: