keskiviikko 15. elokuuta 2012

Elle vs Vogue

 
  Ihana lukija, skrollaapa blogini alaosaan ja liity viralliseksi lukijakseni!
  Yhtenä päivänä tuossa muutama viikko sitten iski kamala ikävä muotilehtiä :D Suomessa luen "hyvien suhteiden" kautta Elleä, Trendiä ja Demiä. Mutta tämän ikävän iskiessä ei auttanut muu kuin ostaa heinäkuun Elle. Pari päivää sitten ostin vielä elokuun Voguen, vertailun vuoksi.
   Arvostan todella paljon aikakausilehtiä. Luen ne aina kannesta kanteen (jopa mainokset) ja käytän aikaa katsellessani huolella kuvia ja niiden yksityiskohtia. Itse en tilaa mitään lehtiä. Koskaan en mitenkään "tottele" muotilehtiä ostamalla joka kuukausi uusia lehtien mukaan muodikkaita vaatteita tai kosmetiikkaa. Pistän vain vinkit korvan taakse. Minusta on myös hauska selailla lehtiä ja yrittää arvata suunnittelijaa :)
Mi traje de baño! Estoy elegante ahora?
My swimming suit! Am I stylish now?
  Mutta palataanpa vielä näihin Meksikon lehtiin. Selkeitä erilaisuuksia Suomeen on mm. että kosmetiikasta puhutaan huomattavasti vähemmän. Lisäksi molemmissa lehdissä on siellä täällä aukeamia, jotka ovat täynnä juhlissa otettuja kuvia ja sitten alhaalla lukee kuvissa poseeravien henkilöiden nimet. Lisäksi lehdet ovat laihempia :D Jo ennen Ellen ostamista kiinnitin huomioni vielä erityisesti siihen, että kuvissa suositaan vaaleaveriköitä malleja, tai jos malli on meksikolainen, hänen ihonsa on kuulaan kalpea. Sääli, sillä minusta meksikolaisten tumma tukka ja kulmakarvat sopivat ihanasti kauniin ruskeaan ihonsävyyn... Myöskin käytännön vinkkejä ja katumuotikuvia saisi olla enemmän, sillä niihin tavallisenkin tallustajan on helppo samaistua. Tosin minullehan nuo lehdet ovat oivaa espanjan kielen harjoituttamista, eikä muutenkaan kovinkaan kiinnosta lukea mitään muuta kirjallisuutta espanjaksi (ovathan aikakausilehdetkin kirjallisuutta! Tavallaan?) Kuvissa Vogue vasemmalla ja Elle oikealla. Viimeiseen kuvaan vielä liittyen, jossa lehdet pesusaavissa, viimeinen kommentti: "Hyviä lehtiä molemmat, kielelle hyvää harjoitusta ja ihan hauskoja kuvauksia, mutta pieni peseminen on vielä tarpeen, tosin kevyt kuivapesu."


Otro revista, mismo comerciales
Other magazine, same commercials


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti