tiistai 14. elokuuta 2012

Näyttelyissä voi ihastella muutakin kuin taidetta



Facebook on täynnä päivityksiä, joissa ihmiset eivät jaksaisi mennä kouluun, mutta minä olen  ensimmäistä kertaa surullinen, kun koulu loppui! Pitää nyt vaan yrittää ahkerasti sopia joitain tapaamisia koulukavereiden kanssa iltapäivisin. Tänään tapaan japanilaista Yukia ja kokkaamme yhdessä suomalaisen illallisen.

  Viikonloppu oli ja meni, aika rauhallisissa merkeissä. Lauantaina kävimme Gurtidurian länkkäri-aiheisessa näyttelyssä rauhallisessa kaupunginosassa Xochimilcossa. Näyttelyn taiteilijat olivat pää-asiassa ranskalaisia tai meksikolaisia. Yksi hauska työ oli tehty toisesta maailmansodan aikaisesta lentokoneesta. Kone nököttää tällä hetkellä hieman keskustan ulkopuolella. Keskustelimme taiteilijan sekä lentokoneen omistajien kanssa. Omistaja on ostanut lentokoneen, sillä haluaa sen lapsien leikkipaikaksi. Avajaisten jälkeen he vielä heittivät meidän ystävällisesti kotiin :) Gallerian huoneisto on myös yksi vaihtoehto Suomen ateljeesäätiön uudeksi residenssiksi, sillä tässä nykyisessä on joitakin ongelmia.



  Yksi katumuotiasu tuli noista avajaisista bongattua. Muutenkin hieman tyylikkäämmästä porukasta silmiin osui mintunvihreäfarkkuinen nainen. Hän on minusta ihanasti yhdistellyt tämän hetken trendejä: tämän hetken muotiväriä mintunvihreä farkuissa, niihin soituva söpö pitsi-irtokaulus, farkkujen kanssa samaa valööriä vaaleankeltaiset convererset ja kokonaisuutta rauhoittavana tummanharmaa neule ja huivi kiedottuna päässä. Asu on arkinen, mutta tyylikäs! Itse olin ihan hilkulla ostaa myös mintunvihreät housut, mutta ajattelin, että syksyllä Suomeen palattuani mintunvihreä ei enää olisikaan muotiväri enkä muutenkaan käyttäisi niitä syksyllä tai talvella. Joten, sinne jäivät mintunvihreät farkut minun osaltani ;(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti