lauantai 12. lokakuuta 2013

i love me -messuilla

Jaakko Selin
  Eilen illalla päätettiin sponttaanisti lähteä Katrin kanssa i love me -messuille Helsingin messukeskukseen tänään. Messuilla on siis kauneus-, terveys-, kello ja koru-, muoti-, näkö- ja häämessut samanaikaisesti. Perus kiertelyn lisäksi kävimme muutamalla kivalla luennolla, seuraamassa haastatteluita ja muotinäytöksessä. Oikein mainiosti alkoi siis tämä syysloma.  Ei tarvinnut ravintolassa käydä syömässä, kyllähän ruokamaistiaisilla pärjäsi! Kännykkään tallentui kuvia julkkiksista, joita bongailimme ja stalkkailimme ahkerasti :D

Muotinäytös, jonka stailisti oli Teri Niitti. Yksi miesmalleista näytti ihan Barbie Kentiltä!

Yksi malleista oli Suomen Huippumalii Haussa -ohjelmasta tuttu Polina.

Stalkkasimme Elastista todella pitkään,...

... ennen kuin uskalsimme pyytää häntä yhteiskuvaan.
Ellen Jokikunnas

Lempibloggaajani Nora Shingler

BB-Niko

Katja Ståhlin kanssa keskustelemassa Roili Hulkkonen, Saara Sarvas ja Anne Kukkohovi

Saimi Hoyer ja Mert Otsamo

BB-Henna


Ja tässä viellä päivän saalis. Ostin uuden hiusharvan ja luomu aurinkorasvan, kaikki muu on näytteitä tai jotain palkintoja. I love me -messuilla vierailleet oli helppo tunnistaa Moroccoinoilin kasseista, heillä kun oli parhaat kassit ja superhyvät hiusöljynäytteet niissä sisällä. Minä onnistuin saamaan niitä viisi kiäh, kiäh! Toinen lempparijuttu on Marc by Marc Jacobsin Coca cola lasi, jonka sain Elleltä.

Ps: en saanut hehkuttamaani Superdryn svetaria Hulluilta Päiviltä, sillä niistä ei ollut enää kokoja jäljellä puoli kymmeneltä! Siis huh, huh puoli tuntia siitä kun kauppa oli auennut. Oikeastaan olen ihan helpottunut etten saanut sitä svetaria. Näin sen torstaina yhdellä tytöllä. Ei se oikeasti olisi ollut sen rahan arvoinen. Se pinkki teksti ei ollut mikään supernätti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti