sunnuntai 12. tammikuuta 2014

111. Folklandia



111. Postaus, jej! Nyt on sitten Folklandiallakin esiinnytty ja oli kyllä tosi kivaa! Meillä oli esiintyminen perjantai-iltana Food Loungen ravintolassa. Siihen aikaan ei ollu kauheasti nälkäisiä ja muutenkin tuolla lavalla esiintyi vähän tuntemattomampaa poppoota. Mutta silti, on se hienoa sanoa että on ollut laivalla esiintymässä! Esitys meni oikein hyvin. Tottakai tuli sekausta ja sähläystä, mutta ei ne varmaan pahemmin ulospäin näkyneet. Muistettiin hymyillä ja meno oli mahtava! Oli myös kiva kun esitys oli niin aikaisin ettei sitä tarvinnut stressata enää loppuristeilyn aikana.
  Näin tosi paljon kaikenlaista kansanmusiikkia ja -tanssia. Pääsin myös itse tanssimaan sillä bändikaverini osasivat molemmat tanssia ja minä nyt hyppelin mukana :D Kaikista kivoimpia olivat ehkä yhteistanssit, jotka olivat juuri sopivan haastavia. Osallistuin myös tikkuristitanssin SM-kisoihin ja tulin viidenneksi mihin olin tyytyväinen. Kolmelle parhaalle jaettiin komeat palkinnot. Ehkä joku toinen kerta yllän palkintopallille jos treenaan kauheasti :D Vitsi, vitsi...
  


Yksi hienoimpia juttuja oli ku esityksiä oli jatkuvasti myös käytävillä ja auloissa, jossa esiintyjät alkoivat vain itse soittaa. Kuvassa näkyy Hölömöt, joiden musiikki on jotain kansanmusiikin ja popin välistä. Jotenkin tuli sellainen olo että tuollaiseen bändiin minäkin haluaisin muutaman vuoden kuluttua kuulua: heillä oli niin mahtava meno ja tykkäsin erityisesti heidän melodisesta moniäänisestä coverista Aviciin Hey brotherista.


  Tänään olen sitten nukkunut pitkään, käynyt kävelyllä, lukenut, katsonut Komissaario Palmua ja soittanut viulua. Huomenna alkaa tanssi taas joululoman jälkeen. Huomenna alkaa myös uusi valinnaiskurssi joka on minulla kuntosalilla harjoittelemista. Olen ollut huolissani että onko siellä ketään kaveria, mutta onneksi Ada kertoi vloggauksessaan että häneläkin alkaa samainen kurssi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti