tiistai 7. tammikuuta 2014

Hyvä päivä


 Tänään on ollut hyvä päivä. Tavallinen, mukava tiistai.
 Aamulla harmitti kun en muistanut untani, joten en voinut kirjoittaa sitä ylös. No, jäipä enemmän aikaa hiusten harjaamiseen, mutta meikkaaminen täytyi tehdä vasta bussissa. Koulussa oli äikkää, ruotsia, tupla tunti bilsaa ja tuplatunti matikkaa. Kaikilla tunneilla oli kivaa vaikka matikan tunnilla meinasin turhautua kun oli niin hirveä älä mölö mutta tulin iloisemmaksi kun tajusin itsekkin liittyä siihen :D
  Koulun jälkeen olin kirjastossa ja luin joulukuun trendin loppuun. Sitten viulutunnille. Soitimme Lotan kanssa triosonaattia ja se meni paljon eteenpäin. Ehdin myös hiukan soittaa konserttoa, joka minulla oli ollut soittoläksynä joululomaksi. Viulun soittamisesta on tullut paljon kiinnostavempaa kun on oikeasti päässyt soittamaan kunnon teoksia!


  Kotona söin nami nami meksikolaista ja katsoin Pikku Kakkosta :) En ole iltapäivisin katsonut sitä pitkään aikaan, mutta aamuisin katson aina joitain piirrettyjä. Nelosella on alkanut taas Kim Possible. Jeaaaah! Lempparini vaikka oonkin nähny 8-vuotiaana jo kaikki jaksot :D
  Innostuttiin soittamaan illalla vielä triosonaattia niin että Lotan isosisko Oonakin oli mukana sellonsa kanssa. Saatiin melkein soitettua koko kolmisivuinen teos sekoilematta. Melkein... Tein viellä tuossa äsken vatsalihastreenini samalla blogeja IPhonelta lueskellen.
  Niin peruspäivä että! En tiedä mutta on vaan menny kaikki nappiin tänään. Ainoastaan pahoitin vahingossa ystäväni Adan mielen kun kerroin tärkeän juonenkäänteen Paosta. Mutta muuten on ollut eloisat ja hauskat jutut kavereiden kanssa.

'

  Huomenna  on kansanmusiikkibändimme viimeiset treenit ennen Folklandia-risteilyn esiintymistä, josta kerroin edellisessä postauksessa. Aion  aloittaa huomenna myös uuden harrastuksen, kuoron. Raaaaakastan kuorolaulamista, mutta aikaisemmin Mäntsälän musiikkiopiston nuorten kamarikuoron treenit ovat olleet päällekkäin futistreenien kanssa. Muut laulajat ovat paljon kokeneempia kuin minä, joten katsotaan miten pärjään.
  Kuvat on otettu jonain kauniina syys-lokakuun sunnuntaina. Aurinkoiset kuvat kesällä rakentamaltamme heinämajalta kuvaavat mainiosti päivän fiilistäni.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti