keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen päivä

 
 Jo lauantaina saapunut Sanni ja sunnuntaina vanhempineen saapunut Kerkko olivat meillä uudenvuodenaatoaamuun asti. Itse lähdin junalla vasta myöhemmin iltapäivällä Helsinkiin. Tapasin tamperelaista ystävääni Matildaa ja hengailtiin yhdessä kaupungilla muutama tunti ja vaihdeltiin kuulumisia. Sieltä sitten illan varsinaisiin juhliin Klemoloille.


 Klemoloilla syötiin hyvin, pelattiin pelejä, höpistiin ja ammuttiin raketteja. Meerille ja minulle ei riittänyt suojalaseja joten käytimme aurinkolaseja.



 Kello 0.00 Nostimme maljan uudelle vuodelle ja ihailimme erinomaiselta tähystyspaikalta raketteja.



 Tänään heräsin siinä puoli yhdeltä nukkuttuani reilut yhdeksän tuntia. Söimme rauhassa jo tavaksi muodostuneen uudenvuodenbrunssin valmistaikinacroisantteineen.



 Reippaina lähdimme sitten koko porukka kävelylle Kaivopuistoon.




 
Riitta, Laura, Leena, Severi ja Vippe

Liuskasaarella oli täydellisesti rantatuolit meitä varten auringonottoa varten.





 Söpöt veljespojat rakastivat juosta pakoon aaltojen päirskeitä.



Kävelyn jälkeen katsoimme minulle ensimmäistä kertaa Sound on the musicin. Pitkän leffan jälkeen laitoimme pastaa joka syötiinkin kaikki. Leena ja Laura saattoivat minut ihan junaan asti. Tietokilpailukysymys: montako eri tasoa yllä olevassa kuvassa on? :D

 Olen tehnyt yhden virallisen uuden vuodenlupauksen että aion kirjoittaa päiväkirjaa ainakin kerran viikossa. Toinen voisi olla että kirjoitan blogia ainakin enemmän kuin mitä viimeisenä parina kuukautena :D
  Mutta hyvää uutta vuotta 2014! Edellinen hurahti aivan liian nopeasti, toivottavasti tästä tulee yhtä mahtava kuin edellisestä! Ainakin ensimmäinen päivä oli ihana, kiitos siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti