keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Rippikoulu kuvina


Menin riparille pari päivää myöhässä suoraan hautajaisista iltajunalla.


Yhden oppitunni aiheena oli Jeesus. Pidimme Jeesus-messut joissa isosryhmällä oli aiheena Jeesus tietäjänä. Jeesukselta (Conchitalta) sai kysyä mitä vain mutta hän vastasi aina jotain "kastemato mönki maan alla. Se kohtasi 25 etanaa. Yksi niistä oli urospuolinen"


Pääsimme häihin jotka järjestettiin leirikirkossamme. Aaaws


Leikki jossa laulettiin: Mu-mu-mu-muumi ja-ja-ja Jaffa. Ne kelpo lililimppareita on. En tykännyt kun tipuin heti ensimmäisenä.


Sunnuntaina kun ei ollut oppitunteja, kiipesimme Tahkovuorelle.

Ahis 4 <3


Ihanimmat isoset

Iltaohjelman sketsi jossa tytöt kyyristelivät poikien takana ja olivat ikään kuin heidän kätensä, joilla he koittivat meikata heitä. Meni kyllä ihan huulipunat poskelle jaripsarit nenään ;)


Samana iltana innostuttiin meikkaamaan poikia vähän enemmänkin.


Lähetyhuutokaupassa kuka tahansa saattoi laittaa jonkun tavaran tai palvelun tarjolle. Tuotot menivät hyväntekeväisyyteen. Minä tarjouduin laittamaan jonkun hiukset, mutta sen palvelun huusi pappi, jolla oli siili. Enpä sitten koskaan laittanut hänen hiuksiaan...


Aamujumalanpalvelus jonka jokainen raamatturyhmä piti vuorollaan.Meidän raamatturyhmä. Vasemmassa laidassa isonen :) okei kuvasta puuttui juuri tuolloin yksi poika ja toinen isonen.

Silmusta ja minä. Hienot ilmeet, Eiks jeh?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti