maanantai 11. kesäkuuta 2012

Sepän Soittossa

"aikuisten" tanhuajat
En ole oikeen ehtinyt pariin päivään laittaa tänne mitään, sillä serkku tuli käymään ja olivat nämä Sepän Soitot 2012. Sepän soitot ovat perinteinen kansanmusiikin ja -tanssin tapahtuma, joka alkaa pelimanniyhtyeiden SM-kilpailulla, joissa myös meidän bändimme kisasi.


Seurojentalolla. Olen toisena vasemmalla


  Toukokuun 12. päivä olivat nämä itse kisat Mäntsälän lukiolla. Kolme sarjaa: nuoret (joissa me olimme), aikuiset ja seniorit. No kävipä niin hyvin että meidän bändimme Halla, jossaon seitsemän jäsentä ja minä soitan siinä viulua, voitti nuorten sarjan (muahhahhah olen suomen mestari siis!!)
  Nyt oli tämä "varsinainen" Sepäm Soiton-tapahtuma. Oli kolme esiintymistä; Mäntsälän torilla, Seurojentalolla ja Sepänmäellä. Esitimme kaikissa kisabiisimme.



Sepän mäeltä


Säestämässä nuorten tanhuajia. Minä taas toisena vasemmalla


sukka sopii Siron väreihin paremmin kuin sellainen "joulukinkkuverkko"


  Pieni emo-kissamme Siro oli leikattavana, mutta onnistui jo saamaan suojaverkon, "joulukinkkuvekon" pois päältään, joten puimme hänelle peiítetyn sukan :)

  Nyt nokka kohti Savonlinnaa ja mökille hommiin! Mökillämme ei ole sähköä, joten katsotaan, milloin ehdin seuraavaksi tänne kijoitella! See u!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti