tiistai 19. kesäkuuta 2012

Yummy yummy yummy i got love in my tummy

Vaikka onkin ollut vähän kostea päivä, niin on ollu kyllä kivaa ystävieni Sannin ja Lotan kanssa :) Ollaan tehty kesälomalla useaa erimakuista kotitekoisia sorbetteia, joista ollaan sitten tehty toisillemme mmmaukkaista annoksia. Sannin minulle tekemä smoothie kyllä hieman epäonnistui, sillä hän luuli suolaa sokeriksi! Perus fail :P Mutta näistä sorbeteista kerron sitte enemmän myöhemmin ;)


  Iltapäivällä innostuttiin sitten leipomaan mutakakkua, ja voi että kun oli paheellisen hyvää! >:)
Kakku oli läpikotaisin sulaa mutaa. Kakun päälle saatiin vielä veljen tekemät kastikkeet: jäähdytettyä banaania, joka oli surrattu mehusteimella todella pehmeäksi ja banaani-raakasuklaakastiketta, joka oli ihanan kinuskista ja vähän pähkinäistä. Illalla vielä tehtiin veljeni Ukon kanssa raakasuklaata, makuina perus vanilja, tuore banaani ja kookoskerma, nami nami... Tässä vielä kuvat kaikista päivät
herkutteluista.

Today i´ve made sorbet servings and mudcake with my friends. My brother also made some frozen and reduced to a puree bananasauce and raw chocolate-bananasauce. Later in the evening my brother and I made raw chocolate. Flavors were basic vanilla, fresh banana (haha there´s banana in enerything) and coconut cream.
  





Tänään kun aloittelin sitten vaatteitteni siirtämistä pois huoneestani (sillä sinne saattaa tulla asumaan joku ollessani matkalla), niin tajusin, että herranenaika, kun minulla onkin aikan paljon näitä vaatteita. Koulussa käyttämiäni neuleita laskeskelin olevan 17... Sitte on tietenkin neuleet, joita käytän vain kotona :) hehe

ps. Muutama oma leivontaniksi: vähennä aina ohjeesta n. 0/5dl sokeria ja sulata voi aina juuri ja juuri pehmeäksi, älä nestemäiseksi asti! Silloin voit hieman vähentää vehnäjauhojen määrää taikinasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti