sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

tuunailua vai paikkausta?

Katsoin juuri Teemalta Chaplinin sirkuksessa -elokuvan ja että kun oli hauska käkättää elokuvalle, kun tietää että elokuvan temput on todella tehty, eikä vain tietokoneella tehtyjä. Tänään on ollut vähän tylsä päivä sateinen päivä. Päivän saavutuksena olen nyt saanut (valitettavan pienen) matkagarderobini pakattua, mutta paljon täytyy vielä pakkailla ennen Meksikon matkaa ja lisäksi minun täytyy tyhjentää huoneeni kaikista tavaroistani, jotta joku voi sitten ottaa huoneeni käyttöön kun olemme matkalla.  
  Matkamme ajaksi siis minun veljeni, hänen ystävä Iiro sekä Iiron tyttöystävä Santra tulevat vakituisesti asumaan kotiimme, mutta lisäksi täällä tulee varmaan pyörimään muitakin ihmisiä.

Just watched Charlie Chaplin´s movie in circus and it was so funny, because you know, that people really do the tricks! Trics aren´t made by computer. Today has been quite a boring and rainy day. I´ve packed my clothes to Mexico.



  Mutta itse aiheeseen pikku hölötyksen jälkeen; haluaisin esitellä kohta kolme vuotta vanhat H&M:n farkkuni kokoa 146cm (vaikka olen jo melkein 160cm), jotka ovat kestäneet yllättävän pitkään pienellä avustuksella. Lempifarkkuni ovat siis kahteen kertaan paikatut, ensimmäisen kerran muutama kuukausi sitten vasemman polven kohdalta. Mutta juuri kun olin ottanut farkut taas käyttöön ensimmäisen paikkauksen jälkeen, niin farkkuihinpa tuli reikä vetoketjun alapuolelle :P Farkut ovat olleet pitkään komeron pohjalla, mutta eilen sain ne vihdoin paikattua. Lisäksi paikkasin lisää polven kohdalta. En tiedä, mutta minusta farkut ovat tosi kivat sillä ne istuvat täydellisesti (mikä on aika harvinaista, koska farkut ovat aina liian pienet minulle reisien kohdalta, jolloin täytyy ostaa kaksi kokoa liian suuret farkut, joissa on sitten liian pitkät lahkeet). Toisekseen niistä näkyy käytön jäljet paikkauksina ja kulumisena. Ideana oli ottaa ne viimeisen kerran käyttöön Meksikon matkan ajaksi, jonka ne toivottavasti kestävät

Hauska ystävän avustuksella tehty polvipaikka :)
H&M kids jeans 19,95 (I bought them in September 2009)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti