torstai 19. heinäkuuta 2012

Hiukset ovat kruununi


Olen vähitellen enemmän ja enemmän kiinnostunut kampauksien tekemisestä talvesta alkaen. Minulla on muutamia ystäviä, joilla on aina kaunis kampaus ja pienestä kateudesta aloin itsekin harjoitella muitakin kampauksia kuin perus poninhäntä- tai nutturakampausta. Jos itselläsi ei ole tälläisiä taitavia ja opastavia ystäviä, ja kampausten vaihtelu kiinnostaisi, niin Youtubesta todella löytää hyviä videoita, jotka aloittelijakin tajuaa! No, eilen minulla oli pään ympäri menevä ranskanletti, mutta sain kampauksesta siistimmän ja helpomman ottamalla lisää hiuksia vain alhaalta. Otettuani kaikki hiukset mukaan lettiin, jatkoin lopuista hiuksista normaalia lettiä ja kiinnitin lopulta parilla pinnillä ylös. Ennen kampauksen tekemisen aloittamista on tärkeää, että hiukset ovat hyvin kammatut jolloin kampauksesta tulee päältä siisti. Kampauksen hankaluus on käsien asennon vaihtaminen, sillä et pysty tekemään kampausta, jos pidät koko ajan kädet samassa asennossa. Harjoitus tekee mestarin! Nyt olen nukkunut kampauksen kanssa yön yli, joten saa nähdä millaiset kiharat tulee, kun avaan sen!
Yesterday´s hairdo 
We were visiting our frien, and they had a baby chicken
Frida Kahlo. My inspiration?
    Tänään luvassa koulun juhlat, musiikkia, ruokaa, juomaa ja toivottavasti pääsen tanssimaankin. Kaksi viikkoa harjoiteltuani salsaa rupean pikku hiljaa tajuamaan sitä! Lauantai-iltana olen menossa tanssimaan salsaa johonkin baariin yms. en tiedä vielä mitään tarkalleen. Let´s see! ;)

                                  With this video you can do same hairdo as I did, only with a ponytail

2 kommenttia:

  1. Hola ! Yritin vähän aikaa sitte tehdä tota lettiä ja se on kyllä vaikeampaa miltä näyttää .. Mutta kyllä se jotenkin onnistui :) Nyt ei onneksi tarvitse välittää vähään aikaan kampauksista, koska lähden luonnon helmaan retkeilemään. -Sanni <33

    VastaaPoista
  2. ei ehkä sieltä helpoimmasta päästä tuo kampaus, mut sulle varmaa sopii kaikki kampaukset etkä sitä paitsi voi kauheen hyvin tietää miltä kampaus näyttää takaapäin ;) mut pidä hauskaa erä jormailemassa. Missäs päin tällä kertaa oletkaan??

    VastaaPoista