keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Sinisiä punasia ruusunkukkia


Aika säälittävää, väitän olevani kiinnostunut muodista, mutta hoi missä ovat muoti-aiheiset postaukset!? Ensimmäistä kertaa sain aikaiseksi asupostauksen maanantain asustani. Olen ennen ajatellut, että maksimekoissa näytän entistä lyhkäisemmältä kuin normaalisti (pituutta minulla on huimaavat lähes 160cm), mutta oikeastaan maksimekko jopa saa minut näyttämään pidemmältä! Sini-puna kukallinen mekko on Berliinistä, viime vuoden alennusmyynneistä, vyö ja korvikset joskus ikuisuus sitten hankittuja. Ainoastaan kengät ovat uudet (korko muovia mutta muuten nahkaa ja maksoivat vain 10e) Huivin sen sijaan joku hajamielinen vieras oli jättänyt kotiimme Suomessa. Eli, jos joku tunnistaa sen omakseen, niin sitä saa vaatia takaisin! Kuvaajana toimi itselaukaisija ja kuvauspaikkana sisäpihamme. Pihallamme kasvaa kaksi lime-appelsiini puuta ja olen saanut kunnian poimia ja syödä yhden appelsiinin kotipuustamme! Olen aina ihan fiiliksissä, kun näen kaikkien pihalla appelsiini-, kranaattiomena-, banaani- ja papaijapuita! Huomaa myös liila lettinauha!



dress/ H&M, scarf/ our friend´s, who have forget it to our house, earrings/ Glitter, welt/ H&M, sandals/ market, Oaxaca

Tämä viikko on ollut kunnon urheiluviikko! Neljästä kuuteen on salsaa, mutta lisäksi kävimme maanantaina uimassa läheisessä pienessä uimahallissa, kuten myös tänään ja perjantaina. Eilen sitten tiistaina menimme läheiseen puistoon potkimaan palloa. Pitkän pomputtelun jälkeen huomasimme, että puiston hiekkakentällä oli meksikolaisia pelaamassa jalkapalloa. Hetken katseltuamme Pekka ja minä pyysimme, että pääsimme mukaan peliin, ja oli kyllä kivaa pitkästä aikaa pelata eikä vain potkia!

First time I´ve have done a post about my outfit. All the clothes are more or less old, only the shoes are new from Oaxaca and the cost only 10€!  This week has also been very sporty! I have two hours salsa every aftrenoon, and on Monday we were swimming near our house in a swimming pool and we are going there today and Friday, too. And for a long time we were playing football with local people yesterday.

2 kommenttia:

  1. Mekko sopii väreihisi ja on muutenkin kiva. Siellä on varmaan ihan erilaista kun kotona. Mökillä onkin ollut vähän yksinäistä kun olet siellä kaukana poissa .. :) -Sanni

    VastaaPoista
  2. kiitos! Miten muuta oot tehny vielä lomalla? Ja Lupaathan kertoo sit uuest koulustas kans! Juu on täällä kyl erilaist, pian tulossa siitäkin postausta hehheh. Jos käy aika tylsäks nii rupee ettii neliapiloita ja käy kattoo et meijän kissat voi hyvin :D

    VastaaPoista