sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Päivä Heinähattuna, seuraavana hieman Vilttitossua


...Tosin ilman heinäistä hattua, hahhah. Nytten olen Chihuahuassa vielä, mutta huomenna aikaisin lähtee paluulento Mexico Cityyn ja tiistaina jatkuu matka Guadalajaraan. No mutta eilen tuli tälläinen asu laitettua päälle. Eikös sitä nyt pidä pikkasen nauttia siitä, ettei tunne kaupungista ketään ja voi helpommin pukea sellaisia vaatteita, mitä ei normaalisti käyttäisi. Ehkä eilinen oli vähän sellainen päivä :D Tosin oransseissa clockseissa (nimitykseni feikki-crocseille) en sentään kaupungilla liikkunut, mutta ylemmässä kuvassa ne ovat jalassani, sillä ne sopivat hyvin Heinähattu-teemaan ja väriltään erinomaisesti Marimekon hatun kanssa. Lappuhaalarit ovat Berliinistä H&M:n lastenosastolta. Berliinissä oli yksi suuupersuloinen Pimkie-niminen kauppa, jossa myytin paljon eri mallisia haalareita, mutta ne olivat paljon kalliimpia ja eikä kokoja oikein löytynyt; D&G:n paita on mahtava kirppislöytö UFF:lta kahdella eurolla.
  Tänään sitten hieman muunnos eilisestä Heinähattu asusta, ehkä tällä kertaa enemmän asussa vintiömäistä Vilttitossua? Laitoi tukan sivuun korkealle poninhännälle ja supertummennetut kulmat.

Niin mitä asiaa sulla oli mulle, Jeesus?/
Jesus, waz up?/
Que pasa, Jesus?

bib and brace overalls H&M/ T-shirt Dolce&Gabbana + second hand/ hat Marimekko/ sunglasses K-market

Ps. kamerani on kuollut ;( Ei ihan tosi ottaa ihan sikana päähän, hyvä kamera. Aion kyllä viel kattoo jos se toimis. Nyt joutuu ottaa huomattavasti huonolaatusempia kuvia Pekan videokameralla. Argh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti