maanantai 17. helmikuuta 2014

Lämpöä muistellen - China Town


China Town on tosi epämääräinen kaupunginosa; sotkuinen mutta omalla tavallaan viihtyisä. Päätiellä myydään feikkikamoja ja hedelmiä. Mutta heti kun poikkesimme sivukujalle oli siellä kanoja ja yksi valtava rottakin.




Kortteli China Townin pääkadulta on Central Market, Kuala Lumpurin vanhin tori. Sieltä löytyy oikeita malesialaisia ja kiinalaisia juttuja, kuten koriste-esineitä ja silkkihuiveja. Nykyään torilla pyörii kylläkin enää turisteja, joten todella osata arvioda, onko tuote aito vai feikki. Yläkerran ravintoloista ystävä osasi neuvoa syrjäisimmän mutta yhden koko matkan parhaista ravintoloista. Annokset maksoivat ehkä pari euroa enemmän kuin normaalisti, mutta olivat ehdottomasti sen arvoisia.
   Silkkihuiveihin rakastuneen kummitätini takia pyörimme torilla useampaan kertaan. Minä löysin sieltä kiinalaista krääsää ja kauniita lasisormuksia.


Yläkerrasta löysimme paljon huhutun kalajalkahoitolan. Maksat euron ja saat upottaa jalkasi altaaseen, jossa on kuollutta ihoa syöviä kaloja. Kutittaa ihan piruuuuuusti ensimmäiset minuutit kun kaikki kalat hyökkäävät jalkojesi kimppuun. Mutta kutinaan tottuu ja kun viereen tulee uusi asiakas, suurin osa kaloista vaihtavat hänen jalkoihinsa. Yhtä kaikki, lopputuloksena sain pehmoiset jalat :)













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti